Αγαπητοί αναγνώστες

Πριν από 25 χρόνια, και ένα πολύ όμορφο απόγευμα προς τα τέλη της άνοιξης, 2 νεαροί αποφοιτήσαν από το ίδιο πανεπιστήμιο. Ήταν ίδιοι με πολλούς τρόπους αυτοί οι δυο νεαροί. Και οι δυο ήταν καλύτεροι φοιτητές σε σχέση με το μέσο όρο τον φοιτητών, και οι δυο ήταν ευπαρουσίαστοι και επίσης ήταν και οι δυο – όπως όλοι που μόλις αποφοιτήσαν από το πανεπιστήμιο – γεμάτοι με μεγάλα όνειρα για το μέλλον.

Πρόσφατα αυτοί οι δυο άνδρες επέστρεψαν στο πανεπιστήμιο για την 25η επέτειο.

Ακόμα έμοιαζε πολύ ο ένας με τον άλλον. Και οι δυο είχαν μια καλή σύζυγο. Και οι δυο είχαν 3 παιδιά. Και οι δυο, όπως μάνθανε, πήγαν να εργαστούνε για την ίδια κατασκευαστική εταιρία στην Ελλάδα μετά την αποφοίτηση. Και οι δυο ακόμα δούλευαν εκεί.

Αλλά υπήρχε μια διαφορά. Ο ένας από τους δυο ήταν ο διευθυντής ενός μικρού τμήματος σε αυτήν την εταιρία. Ο άλλος ήταν ο πρόεδρος της εταιρίας.

Ο λόγος για την διαφορά

Αναρωτιέστε ποτέ, όπως εμείς, το ακριβώς δημιουργεί αυτό το είδος διαφοράς στις ζωές των ανθρώπων; Ο λόγος δεν είναι πάντα μια εκ γενετής ευφυΐα η ένα ταλέντο. Δεν είναι ότι ο ένας θέλει να επιτύχει και ο άλλος δεν θέλει.

Η διαφορά βρίσκεται στο τι ξέρει ο καθένας ή η καθεμιά και πως χρησιμοποιεί αυτήν την γνώση.

Και για αυτόν τον λόγο υπάρχει αυτή η ιστοσελίδα και απευθυνόμαστε σε ανθρώπους όπως εσάς που βρίσκεστε στην ιστοσελίδα μας. Αυτός είναι ο λόγος της ύπαρξης του startupminds.gr:

Να προσφέρουμε στους αναγνώστες μας γνώση, για να μπορούν να πάρουν μια ώριμη απόφαση αν μπορούν και αν θέλουν να ξεκινήσουν την δική τους επιχείρηση.

Για αυτό θέλουμε να σας προσφέρουμε, δωρεάν, τα έξης:

  • συνεντεύξεις
  • χρήσιμα εργαλεία
  • κλπ, κλπ

Θα θέλαμε πολύ να μας υποστηρίξετε στο έργο μας. Γιατί;

Γιατί στο τέλος της ημέρας το κείμενο της ιστοσελίδας είναι πρώτα απ’όλα για σας, όχι για μας. Όσο πιο πολύ ξέρουμε τι σας βοηθάει και τι σας λείπει, τόσο πιο χρήσιμη μπορούμε να κάνουμε αυτήν την ιστοσελίδα.

Ο, τι ξέρουμε, και ακόμα πιο σημαντικά: ο, τι ξέρουν άλλοι θέλουμε να το μοιραστούμε εδώ, δωρεάν.

Το καλύτερο που μπορεί να κάνει κανείς, αφού καταφέρει κάτι, είναι να το μοιραστεί με άλλους, για να μπορούν και άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα αυτό. Το δέυτερο καλύτερο που μπορεί να κάνει κανείς είναι να μοιραστεί με άλλους τις χρήσιμες πληροφορίες που τον βοήθησαν 😉

Pin It on Pinterest

Shares
Share This